Tiimirekry kevään 2020 produktioon on auki

Työryhmän rekrytointi vuoden 2020 Penkereen Speksiin on pyörähtänyt käyntiin! Lähde mukaan opiskeluaikasi hauskimpaan, innostavimpaan ja opettavaisimpaan projektiin!

Pääset hakemaan mukaan speksiproduktioon  tällä lomakkeella.
Lomake on auki 27.9. asti.
Kopio_ Kopio_ Penkereen Speksi rekry 2020

MIKÄ ON SPEKSI?

Speksi on opiskelijateatteria parhaimmillaan. Se on näyttelemistä, tanssia, laulua, soittamista, improvisaatiota, hikeä ja heittäytymistä. Speksi on ennen kaikkea räiskyvä musikaali, joka ottaa yleisön osaksi näytelmää. Kun katsoja huutaa ”omstart”, kohtaus improvisoidaan uudestaan. Yksikään esitys ei ole täysin samanlainen kuin toinen.

Penkereen Speksi nousee näyttämölle seuraavan kerran maaliskuussa 2020. Tekemistä löytyy niin parrasvaloista kuin kulisseistakin. Haemme näyttelijöitä, tanssijoita, koreografeja, taustalaulajia, bändiläisiä, maskeeraajia, puvustajia, lavastajia, graafisia osaajia, videotaitajia, markkinoijia, sanoittajia, tuottajia, sovittajia sekä valo- ja äänisuunnittelijoita. Tuo osaamisesi Penkereen Speksiin 2020, sekä tule oppimaan uutta ja ylittämään itsesi!

Voit hakea samalla lomakkeella mukaan useampaan tiimiin. Eri tiimien valintakäytännöt vaihtelevat toisistaan ja tulet saamaan niistä tietoja viimeistään hakulomakkeen sulkeuduttua kyseisen tiimin vastaavalta.

Lisätietoja eri tiimien toiminnasta löydät täältä.

TIETOA TIIMIVALINNOISTA:

NÄYTTELIJÄT:

Näyttelijöiden valintaan kuuluu kevytmielisiä pääsykoetilaisuuksia, joissa improillaan yhdessä muiden hakijoiden kanssa hyvällä meiningillä. Valintoihin sisältyy impron lisäksi myös tanssia ja koreografian opettelua, opeteltava ja esitettävä laulu sekä mahdollisia muita tehtäviä. Lisäksi näyttelijöiden valintaprosessiin kuuluu haastattelu.

Näyttelijöitten pääsykoepäiviä ovat 2.-3.10., 8.10. ja 14.10.
Ohjaaja laittaa lisäinfoa näyttelijähakijoille hakulomakkeen sulkeuduttua.

Ennen varsinaisia näyttelijävalintoihin tähtääviä improja järjestetään myös avoimet improt, joihin saa tulla vapaasti kokeilemaan improamista ja vielä hetken harkita, laittaako näyttelijähakemusta tulemaan. Avoimet improt ovat sanansa mukaan avoimia kaikille, eivätkä sido mihikään.

Avoimet improt järjesterään ke 18.9. ja to 26.9. klo 17-19.30 Auroran draamaluokassa 706 (Siltavuorenpenger 10).

TANSSIJAT JA KOREOGRAFIT:

Tanssijoille ja koreografeille järjestetään valintakokeet, joissa tanssitaan yhdessä ryhmän kanssa hauskaa pitäen. Hakijat voivat hakea joko tanssijaksi ja koreografiksi tai vain jompaan kumpaan. Pääsykoekerrat ovat tanssijoille ja koreografeille erilliset, joten molempiin rooleihin hakevan on osallistuttava molempiin pääsykokeisiin. Koreografihakijoiden pitää suunnitella oma koreografia valintakokeisiin. Pelkästään koreogrfeiksi hakevien on mahdollista hakea myös etänä, lähettämällä video omasta koreografiastaan.

Tanssijoiden valintakokeet järjestetään 7.10. klo 16.30-19.30 ja 9.10. klo 17-19.30.
Tanssijahakijoiden on osallistuttava molempina päivinä.

Koreografien valintakokeet järjestetään 10.10. klo 16 eteenpäin porrastetusti.

BÄNDI:

Bändi järjestää kahdet jamittelut 7.10. ja 14.10. klo 18.
Hakija valitsee JOMMAN KUMMAN ajan, johon tulee paikalle.
Jameissa siis jamitellaan yhdessä bändin voimin hauskaa pitäen rennoissa meiningeissä.

TAUSTALAULU:

Laulutiimi järjestää laulukokeet 11.10., 16.10. ja 17.10. klo 16-18.
Hakijoiden on osallistuttava kahteen hakukertaan.

LOPUT TIIMIT:

Muiden tiimien vastaavat saattavat teettää erilaisia etätehtäviä, pitää haastattelun tai pyytää sähköpostitse vastauksia erilaisiin tiimin toimminnan kannalta olennaisin kysymyksiin. Tiimivastaavat lähestyvät hakijoita hakulomakkeiden sulkeuduttua.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja speksistä voit tulla kyselemään Penkereen Speksin järjestämissä Pedro päivystää -tilaisuuksissa, joissa viime speksin roolihahmo Pedro sekä tämän vuoden ohjaaja Anttoni (ja mahdolliset muut speksikonkarit) johdattelevat asiasta kiinnostuneet speksin syövereihin.

Pedro Päivystää, Minerva K1:
12.9. klo 11.15-12.15
18.9. klo 13.15-14.15

Esittäydymme myös erilaissa fuksitapahtumissa, joten aina saa tulla nykimään hihasta ja kyselemään speksin toiminnasta!

Instagramista meidät löytää nimimerkillä @penkereen_speksi

Sähköpostitse meitä voi lähestyä lähettämällä viestiä osoitteeseen hallitus.penkereenspeksi@gmail.com

 

Svenska språkiga studenter kan skicka email till hallitus.penkereenspeksi@gmail.com och fråga mera information. Tyvärr vårt spex är på finska, så skådpelare, sjungare och lyricist måste jobba på finska.

If you are an international student and you are interested of Penkereen Speksi’s musical production, you can ask more information by sending a message to hallitus.penkereenspeksi@gmail.com
Unfortunately our production is Finnish, so at least actors, writers and singers has to be able to work completely in Finnish.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s